Sort humor i 2024

Alle børnene hoppede ned i blenderen undtagen karlsmart han trykkede på start

Alle børnene undviger skuddene undtagen Finn han var blind

Hvordan redder man en baby fra at blive kvalt?

– Man tager pikken ud af munden på den

Hvorfor putter man altid en baby i blenderen med fødderne først?

– Så man kan se dens ansigtsudtryk

Hvad er pink og rød og sølv og kravler ind i vægge?

– En baby med gafler i øjnene.

Hvad fik den blinde, døve, forældreløse dreng til jul?
– Kræft

Hvorfor krydsede den døde baby vejen?

– Den var bundet fast til en kofanger

Hvad er orange og blåt og ligger på bunden af en pool?

– En baby med punkterede badevinger

Hvad kalder man en død baby der er sømmet fast til vægen?
– kunst

Hvad er værre end 10 døde babyer i en skraldespand?

– En død baby i 10 skraldespande

Hvad er det dyreste ved at have babyer i kælderen?

– Viagra

Hvad står der bag i bedemandens bil?
– Bare overhal mig, jeg kommer og henter dig senere.

Grotesk og grænseoverskridende

Elsker du også leg med tabuer, provokation og tragikomiske jokes? Så er du landet i den rette kategori! Her finder du humor, der kradser i overfladen, og det er lige netop dét, der gør det så sjovt! I vores jokes med sort humor gemmer sig altid noget uventet, som med garanti vil få dig til at grine. Her tages alvorlige emner op på en sjov måde, der får dig til at krumme tæer. Du finder humoristiske generaliseringer over blandt andet menneskegrupper, hudfarver, aldersgrupper og religioner. Sort humor er ikke for sarte sjæle og kan støde nogen. Men husk på, at det hele herinde kun er ment i sjov!

Du kender den sikker fra den danske komedieserie ’Klovn’. Den groteske og absurde humor, som alligevel får dig til at ligge flad af grin. Sarkasme, satire og latterliggørelse er kendetegnende for sort humor. Alvorlige emner som handicap, død og sygdom tages op og jokes med, som var det almindelige og lette hverdagsemner. Sort humor bryder mange tabuer.
Vi har gjort os umage med at samle jeres sjoveste og groveste jokes. I kategorien her har vi forskellige former for jokes om sort humor. Du finder blandt andet geniale punchlines, sjove gåder med skarpe svar og længere vitser her. Emnerne i vores vittigheder går lige til grænsen – ja faktisk overskrider de den nok hos mange.
Vores jokes kan få tiden til at flyve, når du for eksempel småkeder dig i bussen eller toget. Har du mod på det, kan du også bruge dem til at more dit selskab. Sort humor er ikke bare sjov og ballade, men kan også vække stof til eftertanke hos modtageren. De grove vittigheder kan derfor være super gode at lufte i et selskab, hvor I kan snakke videre om vittighederne.

Sort humor i Danmark

Faktisk var sort humor-jokes allerede anerkendte blandt vores forfædre fra Vikingetiden. Sort humor kunne få vikingerne til at slå sig på lårene og brøle af grin. Humoren blev ofte brugt til at lette den alvorlige stemning under kamp på liv og død. Det kan læses af de islandske sagaer, hvor der ikke er holdt igen med brugen af den groteske humor.
Danskerne har generelt et ret afslappet forhold til humor og en fælles forståelse for, at der bag vittighederne ikke er nogen ond mening. Sort humor er for de fleste danskere humor, der ikke giver mening, men som skaber sammenhold mellem de, som kan se det sjove i joken. Og sammenhold og fællesskab er noget, vi vægter højt her på hjemmesiden. Vi forsøger at få jeres mange gode jokes med her. Har du lyst til at give dit bidrag til en tåkrummende og underholdende kategori, så send din joke til os.
Tak, fordi du læser med her på siden. Det er til stor fornøjelse for os – og forhåbentlig i høj grad også for dig!

FØLG OS