Danske jokes i 2024

To bøsser elsker i parken om natten. Det er mørkt som i graven, og de siger til hinanden:

– “Jeg elsker dig.”

– “Jeg elsker også dig.”

– “Du er fantastisk.”

– “Det er du også.”

– “Lad os altid mødes her igen.”

– “Ja, hver dag – jeg bor i København.”

– “Jeg også. I Voldgade…”

– “Utroligt, det gør jeg også ?!? I nummer 150”

– “Det er ikke muligt – det gør jeg også…!?!

– “Palle..?”

– “Far..?”

Jeg overvejer at gifte mig med en tysker er det over grænsen?

Alle børnene gik forbi lorten undtagen Stella hun troede det var Nutella.

Hvad kalder man en indbagt haj
– haj med dej

hvad er ligheden mellem en kvinde og en mobiltelefon?

– når man lige har lært dem at kende kommer der en ny og bedre model.

Hvad er ligheden med matematik og sex?

– Du tilføjer sengen, trækker tøjet fra, deler benene op og håber om at regnestykket, ikke fordobler sig.

Hvorfor hyler prærieulve kun om natten?

– De kan kun se kaktusserne om dagen!.

Alle børnene gik ind i helikopteren, undtagen Ellen, hun gik ind i propellen!!

Alle børnene gik over broen untagen Kaj han faldte ned og blev ædt af en haj

Hvad er ligheden mellem en sædcelle og en mand?

– Kun en ud af en million bliver til noget…

Alle børnene havde sex bortset for Fin han kunne ikke få den ind det var værre for Bob han kunne ikke få den op

Din mor er så klam, at hun suttede din fars pik og kom ind og kyssede dig godnat

Din mor er så fed, at da hun satte sig på din iPhone blev det til en iPad

Din mor jokes har eksisteret i lang tid, og lige meget hvor irriteret, man bliver over at hører endnu en din mor joke fra en af vennerne, er man aldrig selv for fin til at smide en i modsatte retning. Din mor jokes er så gode, at selv din mor ikke kan lade være med at grine til tider. Din mor jokes er mest kend fra gamle film fra Hollywood, hvor fænomenet opstod. Her gjaldt det om at disse en anden persons mor. Joken behøves ikke nødvendigvis at passe til den omtalte mors rigtige handlen eller udseende. Så længe man disser moderen på bedste vis, holder joken og gør sit bedste.

Jokesne skal være så grove som muligt, og det betyder egentlig overordnet set ikke så meget, om der er sandhedsværdi. Jo mere overdrevet joken fremstår, des bedre bliver den. På denne måde får man også indirekte sagt, at det jo ikke passer i virkeligheden, hvorfor joken derfor ikke behøves at blive taget så personligt igen. Som overskriften også siger, så handler jokesne også meget om, at der ligger noget velkendt og ironisk i sætningen.
En iPhone og iPad er almen kendt og derfor kan denne joke laves på alle. Overdrivelsen i denne joke er også grov nok til, at den ikke bliver taget personlig. Din mor jokes har fået en indforstået kultstatus, der også er med til at jokesne ikke bliver taget personligt, men som sagt blot er utrolig sjove, når det kommer til at en ungdomshumor og en kæk bemærkning. Og man bliver jo aldrig for gammel til en kæk bemærkning i ny og næ.

Din mor jokes i 2021

På hjemmesiden har vi samlet de bedste ”din mor jokes” fra 2021, og det er bare med at scrolle igennem siderne. Der er indsendt utalige din mor vitser, som er indsendt fra vores læsere. Alle kan indsende en joke, og herefter har alle andre muligheden for at enten like eller dislike joken. Herefter rangerer jokesne sig efter, hvor mange likes de har. Dem med flest likes kommer øverst på hjemmesiden, og dem med færrest kommer nederst.
Nr. 2 på listen lyder således: ”Din mor er så fed, at når hun svømmer en lille tur i stillehavet, synger hvalerne ”We are family””. Igen handler det altså om at overdrive så meget, så scenariet er fuldkommen urealistisk voldsomt, at det bliver hylende morsomt.
Alle ved, at disse jokes ikke skal tages personligt, og at der ikke er nogle, der bogstavelig talt mener, at en andens mor er lige så fed og i familie med en hval. Derfor bliver joken hysterisk sjov, og alle kan grine med den.

De bedste din mor jokes

På hjemmesiden har vi opdelt alle jokes i kategorier, og derfor er alle din mor jokes også samlet i et skema, hvor de som sagt er rangeret. Det er derfor nemt at skabe sig et overblik og de bedste din mor jokes på vores hjemmeside.
Vi tror på, at latteren er vejen frem for fællesskab og derfor kan læserne derude selv sende jokes ind, så vi får så meget latter som muligt. Din mor jokes er i en af disse kategorier over de sjoveste jokes, som alle unge og de fleste ældre også kender. Den universelle joke er så god netop på grund af, at alle er bekendte med den og dens bekostninger. Alle er på samme niveau, alle kan være med, og derfor bliver det godkendt at lave jokes om hinandens mødre.

FØLG OS