Danske jokes i 2023

To bøsser elsker i parken om natten. Det er mørkt som i graven, og de siger til hinanden:

– “Jeg elsker dig.”

– “Jeg elsker også dig.”

– “Du er fantastisk.”

– “Det er du også.”

– “Lad os altid mødes her igen.”

– “Ja, hver dag – jeg bor i København.”

– “Jeg også. I Voldgade…”

– “Utroligt, det gør jeg også ?!? I nummer 150”

– “Det er ikke muligt – det gør jeg også…!?!

– “Palle..?”

– “Far..?”

Jeg overvejer at gifte mig med en tysker er det over grænsen?

Alle børnene gik forbi lorten undtagen Stella hun troede det var Nutella.

Hvad kalder man en indbagt haj
– haj med dej

hvad er ligheden mellem en kvinde og en mobiltelefon?

– når man lige har lært dem at kende kommer der en ny og bedre model.

Hvad er ordet som man aldrig vil kalde en sort mand? Det starter med N.

– Nabo

Hvad er ligheden med matematik og sex?

– Du tilføjer sengen, trækker tøjet fra, deler benene op og håber om at regnestykket, ikke fordobler sig.

Hvorfor hyler prærieulve kun om natten?

– De kan kun se kaktusserne om dagen!.

Hvorfor er negere hvide under håndfladerne og fødderne?

– Fordi alle har noget godt i sig.

Alle børnene gik ind i helikopteren, undtagen Ellen, hun gik ind i propellen!!

Hvor langt kan en negere løbe i gennemsnittet?

– Til kæden strammer

Alle børnene gik over broen untagen Kaj han faldte ned og blev ædt af en haj

Alle børnene vittigheder med velkendte navne

Børn er sjove, overraskende, charmerende, impulsive og ikke mindst kreative. De er fantasifulde små størrelser, som blandt andet har lagt betegnelse til de velkendte ’alle børnene vitser’. Det klassiske handlingsforløb i disse søde og uskyldige vittigheder handler om et udvalgt navn, som kommer ud for en sjov eller skør situation, og hvor navn og situation rimer på hinanden. Det er sjove ordbilleder, som kan bruges af alle og vil smitte med grin i masser af sammenhænge. Har du brug for at skabe et godt grin, kan du her hos Vitser-Jokes.dk finde mange sjove udgaver af de populære Alle Børnene jokes.
På trods af at der benyttes konkrete børne- og voksennavne i Alle Børnene jokes er både indhold og tematik upersonlig og uskyldig. Hele intentionen med disse vittigheder er at lave spas med rim og med sproglige finurligheder og kreativitet, så der laves sjove og underholdende situationer. De populære jokes kan bruges af både ung som gammel og kan henvende sig til personer fra alle aldersgrupper fra børn til voksne.
Der kan laves kærligt sjov med mange forskellige situationer, og hvor det egentlig bare handler om, at det udvalgt navn skal passe til en situation. Det personlige tvist som Alle Børnene jokes har, gør disse vittigheder ekstra nemme at huske på. I forvejen er vittighederne opbygget af to simple sætninger, som alle indledes med den velkendte sætning ”Alle børnene”.

Værdien af at bruge jokes med en velkendt struktur

Der er flere fordele ved at have en form for humor og vitser, der alle bygger på samme struktur. For det første gør det dem nemmere at huske, og derudover gør det det lettere at selv at lege med kreativiteten og humoren. Mange opfinder nemlig deres egne Alle Børnene jokes ud fra enten en fjollet situation eller ud fra et konkret navn.
Her kommer fordele ved Alle Børnene jokes, da de vil være kendte for mange mennesker. Denne velkendte form for humor er med til at afdramatisere de emner eller situationer, som den pågældende joke kan lave sjov med. Dette gør det nemmere, at lave sjov med personlige temaer. Alle Børnene jokes er upersonlige, og der laves ikke sjov på bekostninger af personer med bestemte navne.
Det er blot en vittighed, hvor en situation tilfældigvis rimer på et bestemt navn. Med det store udvalg af Alle Børnene vittigheder er der mulighed for at finde en udgave, som kan lave sjov med enten en person du kender med det pågældende navn. Eller der kan laves sjov med en bestemt situation, som du ved, et andet menneske vil finde underholdende.

Den uskyldige humor med de mange muligheder

Den velkendte struktur, det personlige tvist og de skøre situationer er alle elementer, som kan vække genklang, smil og grin hos mange mennesker.
Du kan bruge det som åbningsreplik til en tale, som stemningsspreder på en grå og almindelig hverdag eller som et skørt indfald til en fest. Mulighederne er mange. Og der er stor sandsynlighed for, at den person, som du giver joken, selv kan give én tilbage, da der netop findes masser af variationer og udgaver af disse vittigheder.
Den uskyldige humor findes i form af vittighedens ordleg, som er den, der er i fokus. Mange gange kan selve den fjollede eller platte kobling mellem situation og navn være det stemningsskabende element og det, der får folk til at trække på smilebåndet. Disse jokes er bygget op omkring kreativitet og underholdende rim. Derfor kan du også finde variationer, som bryder det velkendte mønster, og hvor der f.eks. er bygget videre på en eksisterende joke.

FØLG OS