Frække Jokes 😉 i 2024

To bøsser elsker i parken om natten. Det er mørkt som i graven, og de siger til hinanden:

– “Jeg elsker dig.”

– “Jeg elsker også dig.”

– “Du er fantastisk.”

– “Det er du også.”

– “Lad os altid mødes her igen.”

– “Ja, hver dag – jeg bor i København.”

– “Jeg også. I Voldgade…”

– “Utroligt, det gør jeg også ?!? I nummer 150”

– “Det er ikke muligt – det gør jeg også…!?!

– “Palle..?”

– “Far..?”

En far siger til sønnen:
“Nu kommer storken med din lillesøster”
Sønnen svarer:”Du er da en idiot, her vrimler byen med dejlige tøser, og så knepper du storken!?!”
Frække jokes

Mor og far lå og elskede i sengen da lille karl kom ind.
Karl: “hvad laver i?”
Far: “vi bager boller..”
Karl: “nå så er det derfor mor har glasur i hele hovedet!”

3 tissemænd skulle til eksamen. 2 af dem var stive af skræk, men den sidste var helt afslappet – den havde lige været oppe til mundligt

Lille hans spurgte: moar? Må jeg gå med dig i bad?
Mor: ja, hvis du lover ikke at kigge op eller kigge ned!
Så gik de i bad, og hans kom til at kigge op og så spurgte han sin mor: hva det? Hun svarer: det er mors billygter. Så kom hans til at kigge ned. Han spurgte: hvad er det? Hun svarer det er mors urskov.
Senere den dag skulle faren i bad og Hans spurgte om han måtte komme med også svarede faren: ja, hvis du lover at ikke kigge ned. Så kom hans til at kigge ned. Han spurgte: hvad er det? Faren svarer: det er farens Tarzan.
Da forældrene skulle i seng så spurgte hans om han måtte komme med og de svarede: ja, hvis du lover at du ikke kigger under dynen. Så gik de i seng og Hans kom til at kigge under dynen og udbrød: mor tænd billygterne Tarzan er faret vild i urskoven!

En gang skrev en lille dreng til julemanden ”Gider du være sød og give mig en lillesøster?”. Så skrev julemanden tilbage ”Okay, lån mig lige din mor”

Det var manden der gerne ville tabe sig, så han gik til en slankeklinik. Der fik han at vide, at der var 3 måder, hvorpå han kunne tabe sig.
En hvor han ville tabe sig 10 kg og som kostede 1.000 kr.
En hvor han ville tabe sig 20 kg og som kostede 2.000 kr.
Og endelig en hvor han ville tabe sig 30 kg og som kostede 3.000 kr.
Manden ville gerne prøve den til 1.000 kr., hvorpå han fik at vide, at
han skulle gå ind i rum nr. 1. Da han kom ind, sad der en smuk slank dame med et skilt, hvorpå der stod: “når du fanger mig, må du bolle mig!”
Og så kunne det nok være, at manden begyndte at løbe efter hende – og efter
lang tid fangede han hende da også, hvor han så fik lov at bolle hende. Da han bagefter blev vejet, havde han godt nok tabt sig de 10 kg, hvorefter manden så tænkte, at det vel nok var en rar måde at tabe sig på, så det ville han prøve igen.
Han bad om, at prøve rum nr. 2, hvor han kunne tabe sig 20 kg for 2.000 kr. Da han kom ind i rummet, sad der den mest sporty, flotte super model, og hun havde også et skilt, hvorpå der stod: “når du fanger mig, må du bolle mig”. Så han løb og løb, og langt om længe fangede han hende og bollede hende.
Det var for godt til at være sandt. Så manden ville prøve rum nr. 3
også, hvor han kunne tabe sig 30 kg for 3.000 kr. Da han kom derind, stod der en stor gorilla med et skilt hvorpå der stod: “Når jeg fanger dig, må jeg bolle dig!”

hvad er ligheden mellem en kvinde og en mobiltelefon?

– når man lige har lært dem at kende kommer der en ny og bedre model.

Eva: Adam elsker du mig?
Adam: nej
Eva(grædende): Hvorfor dyrker du så sex med mig?
Adam: Kan du se andre?

Man kan sige meget om en pik. Den har hul i hovedet, har aldrig penge i pungen, er ulækker fordi den spytter MEN også høflig fordi den rejser sig for damerne.
En fisse er tilgengæld MEGET uheldig. Den er næsten altid fugtig, naboen er et røvhul og gæsterne er altid stive.

Hvad er ligheden med matematik og sex?

– Du tilføjer sengen, trækker tøjet fra, deler benene op og håber om at regnestykket, ikke fordobler sig.

”Skat er den i?” “Ja.” “Gør det ondt?” “Uh huh.” “Lad mig lige tage den langsomt ud.” “Det gør ondt endnu.” “Okay, lad os prøve en anden skostørrelse.”

Nogle frække jokes med svar befinder sig lige over manges grænse

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er nogle ting, som man holder for sig selv. Og det gør sig især gældende, når det kommer til de mere intime ting, som man ofte kun deler med sin partner, kæreste, mand, kone eller andet. Dog kan sådanne intime stadig være yderst pinagtige og meget grinagtige, selvom de også kan være både grænseoverskridende og provokerende, og derfor er der mange der finder stor glæde i at fortælle frække jokes. Sådanne kan være med til at løsne lidt op, hvis en stemning er for kedelig, og derfor er de perfekte til at skabe noget sjov og nogle morsomme stunder blandt venner og bekendte.

Der er nogle, der tager kraftig afstand fra de frække jokes, fordi de ofte befinder sig lige på grænsen. Og i nogle tilfælde måske endda også lige over grænsen. Det er ikke alle, der ved hvordan de skal forholde sig til dem, og de finder dem yderst upassende, og derfor er det ikke noget, som de på nogen måder finder sjovt.
Frække vittigheder er derfor ikke noget, som alle finder interessante, men ikke desto mindre forefindes der en stor popularitet inden for netop de frække vitser. Og det kan der være flere grunde til.

Vi bør kunne grine af os selv og af os andre uden at der opstå ballade – så bare grin af de frække vittigheder

Frække jokes og frække jokes med svar er nemlig noget, der kan være med til at skabe en meget god stemning. Lige som det gør sig gældende med alle andre jokes, er meningen at skabe glæde og en god stemning.
Det betyder, at der bliver sat fokus på noget sjovt, som kan føre til latter. Og netop det at grine er noget af de bedste og sundeste, som vi kan udsætte os selv for her i livet. Og er det frække vittigheder, der skal sørge for det – så er der da ikke nogen skam i det. Hvorfor skal vi ikke have lov til at glædes ved ting? Og lever vi virkelig stadig i en sådan tid, hvor vi ikke kan grine af intimiteten?

Frække vitser muliggør intim snak i åbne forummer

Derudover kan de være med til at skabe en stemning, som er en smule pinagtig, idet de ofte sætter noget på en spids. Det vil sige, at der bliver rodet ved noget, som ellers kun forholder sig inden for en lukkede kreds. Men når noget meget privat og meget intimt pludselig bliver til et samtalemene, som alle kan glædes ved, gør det også noget ved et tabu, som det kan være i mange tilfælde.
De frække vitser får således gjort det klart, at der ikke er nogen skam i at tale om sådanne ting i åbne forummer, og faktisk er det noget, som vi danskere burde være bedre til – især når det er sådan en naturlig del af det almindelige liv.

FØLG OS