Døde Baby Jokes i 2024

Hvad kalder man en baby der er korsfæstet?

– Jesus junior

Hvordan redder man en baby fra at blive kvalt?

– Man tager pikken ud af munden på den

Hvorfor putter man altid en baby i blenderen med fødderne først?

– Så man kan se dens ansigtsudtryk

Hvad kalder man en død baby på månen?
– En død astronaut!
Hvad kaldes så to døde babyer på månen?
– To døde astronauter!
Hvad kaldes så 10.000 døde babyer på månen?
– EN GOD IDÉ!

Hvad er pink og rød og sølv og kravler ind i vægge?

– En baby med gafler i øjnene.

Hvad er forskellen på en durum og en død baby?

– Jeg knepper ikke min durum før jeg æder den.

Hvor er forskellen på en Ferrari og 10 døde babyer?

– Jeg har ikke en Ferrari i min garage

Hvorfor krydsede den døde baby vejen?

– Den var bundet fast til en kofanger

Hvad er det varmeste i en død baby?

– Min pik

Hvad er sjovere end at kaste en baby ud over en skrænt?
– At gribe den dernede med en høtyv

Hvad får man hvis man udhuler en død negerbaby?

– 2 kg hundemad og en meget lille våddragt

Hvordan redder man en baby fra at drukne?

– Man flytter sin fod

Jokes bør skabe latter og glæde

Den tid, vi lever i, i dag, opfordrer ofte til, at man skal passe på, hvor man træder. Vi bevæger os konstant på en hårfin grænse mellem det, der er alt for meget og virker stødende og det, der er for lidt og på grænsen til at blive kedeligt, og derfor er det også med en smule uro i maven, at man vælger at fortælle døde baby jokes. Men ikke desto mindre skal den verden, vi lever i, ikke være begrænset af et snæversyn, af foragt eller troen på, at latter ikke kan opstå alle steder fra. Derfor finder du her på siden en række døde baby jokes, som på ingen måde har til intention at skabe foragt eller støde, men kun skabe grin og smil – selvom emnet kan anses som værende morbidt.

Når man fortæller jokes, gør man det med et bestemt formål for øje. Man vil gerne skabe glæde og høre andres latter. Man vil gerne bringe et smil frem på andres læber, og man vil gerne fremstå morsom og som den, der formår at sprede det gode humør.
Dog er det ikke altid, at vittighederne opfylder deres formål, idet nogle ikke falder for den humor, som de udgør. Og det gør sig bestemt gældende, når det kommer til grove døde baby jokes og i det hele taget vittigheder, som der fortælles med frygt for, at man overskrider nogle grænser.

Grove døde baby jokes kan skabe foragt og afstandstagen

At gør nar af at have mistet en baby og at gøre nar med døden, er for mange både stødende og grusomt, og derfor manes der til foragt mod sådanne vittigheder. Mange væmmes derfor ved dem, hvorfor de også tager stor afstand fra selv det helt uskyldige aspekt, som de er opstået ud fra.
Men ikke desto mindre lever de døde baby jokes i bedste velgående i de rette kredse og blandt folk, der formår at grine af sig selv, af livet og af de svære tider, som livet til tider også byder på – og det med god grund.

Sjove døde baby jokes lader os grine af de svære tider i livet

Det at kunne grine af de svære ting i livet er nemlig noget, der hjælper rigtig mange. Man er nødt til at lade sig underholde og kunne se det sjove i de mørke ting i hverdagen, ellers risikerer man, at det mørke vil overtage.
Når man griner, finder man således en vej ud gennem mørket, og derfor kan sådanne sjove døde baby jokes for mange være om noget livsbekræftende på trods af, at de også er provokerende og på sin vis meget svære at forholde sig til og tage stilling til.

De døde baby jokes finder lyset i mørket

De grove baby jokes er derfor slet ikke så grove, men derimod en hjælpende hånd mod en hverdag, som der ikke skal tages så seriøst, at der slet ikke er plads til sjov og latter længere. Jokes og vittigheder generelt skal derfor ikke tages så seriøse, men blot for det de er – en måde, hvorpå man finder noget morsomt, noget pinagtigt og noget grinagtigt i uheldige situationer.

Hold vittighederne på et sobert niveau

Selvom det virker så åbenlyst, at sådanne jokes ikke skal tages til nærmere efterretning, skal man dog stadig være påpasselig med, hvor man ytrer sig om dem. Man bør holde sig fra åbne forummer, og man bør ej heller grine højlydt af dem blandt mennesker, man ikke befinder sig absolut fortroligt sammen med. Man skal derfor have i fokus, om det er i det rette forum, man fortæller døde baby jokes.

FØLG OS