Du har ringet til jokes 📞 i 2024

Du har ringet til selvmords-linjen
– kan du lige blive hængende?

Du har ringet til Zoologisk have
– du taler med Bjørn

Du har ringet til tv2 vejret
– du taler med Storm

Du har ringet til dansk tinnitus forening
– læg en besked efter bip-tonen

Du har ringet til Carlsberg
– du taler med Tue Borg

Du har ringet til bænkevarmer
– du taler med Nicklas Bendtner

Du har ringet til bedemanden
– du taler med Liv

Du har ringet til ishockey hallen
– du taler med Puk

Du har ringet til landbrugscentret
– du taler med Mark

Du har ringet til vikingemuseet
– du taler med Rune Steen

Du har ringet til trælasten
– du taler med Palle

Du har ringet til krydrefabrikken
– du taler med paprika

Sjove du har ringet til jokes

De velkendte jokes med manuskriptet ”du har ringet til du snakker med” er en klassiker i dansk humor. Der laves spas og sjov med forskellige navne i kobling til deres sproglige betydninger. Der findes mange udgaver af disse vittigheder, hvor der er leget med kreativiteten omkring særligt danske navne. Af samme grund er det en yndet form for humor at anvende, da det har en personlig, men uskyldigt indhold. Det er jokes, som kan bruges overfor både ung og gammel. Hos Vitser-Jokes.dk finder du et bredt og mangfoldigt udvalg af forskellige udgaver, som du bruge til at skabe smil med i din hverdag.

Du har ringet til jokes er humor på et niveau, som alle kan se pointen og morskaben i. Derfor er disse vittigheder en velkendt form for humor, som bruges af mange generationer og i forskellige sammenhænge.
Der findes både platte udgaver, som der findes udgaver, der har et politisk eller anden markant ’tvist’, og hvor der kan være brugt en kendt personligheds navn.
Selve indholdet og intentionen med Du har ringet til jokes er udramatisk og uden mening om at støde personer med bestemte navne.
Det er blot navne, som tilfældigvis måtte have en dobbeltbetydning, når det er placeret i en konkret sammenhæng.
Langt de fleste mennesker har en reference til disse jokes, da indholdet typisk har en national klang eller et særligt indhold, som kendetegner velkendte mærker, steder eller personer. Netop derfor kan disse jokes være særlig anvendelige i sociale sammenkomster, hvor du deler den samme humoristiske tilgang med dem, du er omgivet af.
Det er simple jokes, som er nemme at huske på grund af deres enkle struktur og opbygning, og som har en lattermild effekt på omgivelser, da alle kan opfange den umiddelbare pointe.

Humor med kreative ordbilleder og navne

Det er de skøre koblingen mellem dobbeltbetydningen af navnes betydninger og så udvalgte steder, som gør disse jokes sjove.
Der er både klassiske, danske navne, som bliver anvendt i Du har ringet til jokes, ligeså vel som der er navne på kendte personligheder, som i mere eller mindre uskyldig sammenhæng lægger navn til indholdet i vittighederne.
Det er en kærlig og sød måde at lave sjov med et navn og ofte også et udvalgt efternavn på. Du har ringet til jokes findes i masser af udgaver, og mange af dem er fundet på af privatpersoner, som kreativt har leget med de danske ord og deres betydninger i forhold udvalgte navne. Det kærlige ved disse jokes er, at der ikke laves sjov med selve navnet. Men at det er den kreative kobling imellem et navn og så et fysisk sted, som er hele fundamentet for det sjove.
Med et glimt i øjnet kan du bruge ”Du har ringet til” jokes overfor personer, som bærer samme navn, som er anvendt i joken. Og det kan være anledning til at sætte lidt ekstra kulør på en almindelig hverdag.

FØLG OS