Neger Jokes i 2023

Hvad er ordet som man aldrig vil kalde en sort mand? Det starter med N.

– Nabo

Hvorfor er der ingen negere i Star Wars?

– Fordi det er en Fremtids-film

Hvorfor er negere hvide under håndfladerne og fødderne?

– Fordi alle har noget godt i sig.

Hvad gør du hvis du ser dit tv svæve i rummet?

– Tænder lyset og skyder negeren!

Hvor langt kan en negere løbe i gennemsnittet?

– Til kæden strammer

En araber og en neger køre i en bilen. Hvem kører?

– En betjent.

Hvad er ligheden med en neger og en motorsav?

– De fungere bedst med en kæde på.

Hvad kalder man en sort præst?

– Holy Shit

Hvad sagde Gud da han lavede sin første neger?

– Ups! Brændte en!

Hvordan får man en neger til at holde op med at ryge?

– Trækker ham ud af bålet.

Hvor lang tid tager det for en sort kvinde at ligge en lort?
– 9 måneder.

Hvad er gul og sort og får dig til at grine?

– En bus fuld af negere køre over en klippe.

Det der frygtelige ord som vi slet ikke må bruge mere

Der florerer i dag rigtig mange forskellige jokes alle steder. Det er hvad enten man tager et kig online og laver en simpel søgning efter nogle jokes eller om man sidder i åbne forummer og folk fortæller nogle vittigheder for at skabe en god stemning. Dog er det ikke alle jokes der falder i lige så god jord alle steder, hvorfor man til tider skal være en smule påpasselig med de vitser som man ytrer. Og det gør sig bestemt også gældende når der er tale om neger jokes. De kan for manges vedkommende virke både meget stødende og provokerende.

Og det med god grund. Bare det at bruge ordet ‘neger’, bliver der i dag set kraftigt ned på. Det er således en form for tabu at gøre brug af et sådant sprog, og der er derfor også mange som vil se ned på en, blive provokerede og føle sig stødte, hvis de hører at man bruger et sådant ord. Og så kan man nok så mange gange fortælle at det bare var for sjov og at man slet ikke mente noget med det. Neger vitser eller ej, så skal man være påpasselig med dem.

Man er altid nødt til at være påpasselig i åbne forummer - og det kan godt være udmattende

Især hvis man befinder sig i åbne forummer hvor der kan være folk til stede som ikke kan se det sjove i sådanne neger vittigheder er det vigtigt at man tænker sig om en ekstra gang inden man griner højlydt af dem og fortæller gud og hver mand om dem. Det kræver således en del påpasselighed at ville fortælle jokes som hører sin ind under kategorien racistiske jokes og politisk ukorrekte jokes, og når man fortæller dem, skal man således også være forberedt på de følger som der måtte opstå i form af misforståede blikke og sure miner.

Vi bør ikke tage afstand fra det grove og det politisk ukorrekte

Dog er der slet ikke nogen grund til at tage afstand fra de sjove neger jokes. Der menes nemlig ofte intet ondt med dem - tværtimod. De bruges for at få noget sjovt ind i hverdage, og mange gange bruges de også for at sætte fokus på et emne som normalt er svært at forholde sig til. At tale om racer forbindes derfor mange steder med at være et tabu, og derfor tales der ikke om det.

Det er muligt at komme de mange tabuer til livs med nogle sjove jokes

Det er dog en måde at komme tabuet til livs på. Og vi burde også leve i en tid hvor det er muligt at grine kærligt af både sig selv og hinanden uden at det føre til sure miner. Vi bør således kunne have det sjovt på andres bekostninger og vi burde være bedre til ikke at tage tingene alt for seriøst. Og derfor burde vi heller ikke være bange eller nervøse for at fortælle gode neger jokes og neger vitser.

Man er ikke racistisk bare fordi man kender til racistiske jokes

Og er man racistisk hvis man gør det? Nej, det er man bestemt ikke. Man er nok det komplet modsatte fordi man om nogen har forstået at ej joke netop bare er en joke og det er lige meget om den handler om racer, religion eller andet som der ofte føre til vild diskussion. En joke er bare en morsomhed og derfor er der ikke nogen grund til at betragte den som et angreb. Vi bør alle grine noget mere og have det sjovere og hvis vi skal bruge neger jokes til det - så fred være med det.

FØLG OS