Alle børnene jokes 🧒 i 2024

Alle børnene kom sikkert over havet undtagen Jannik han tog titanic

alle børnene løb over marken undtagen bo han blev voldtaget af en ko

Alle børnene kom sikkert hjem fra fabrikken undtagen Ib og Arne de blev til chili konkarne

Alle børnene gik forbi lorten undtagen Stella hun troede det var Nutella.

Alle børnene hoppede ned i blenderen undtagen karlsmart han trykkede på start

Alle børnene ristede pølser undtagen Niller han ristede sin diller

Alle børnene kommer sikkert over vejen undtaget Peter han manglede en meter, men det var værre for Bo han manglede to, men det var værst for Oda hun sad fast mellem en Fiat og en Skoda

Alle børnene blev sprunget i luften undentagen Rut, det var hendes prut.

Alle børnene kom ud af den brændende bøsseklub undtagen Søren Han sad fast i Jørgen

Alle børnene undviger skuddene undtagen Finn han var blind

alle børnene faldt i søen undtagen Silje hun gjorde det med vilje……..

Alle børnene kom sikkert ud af fabrikken undtagen Fin, Bo og Asker de blev til skin sko og tasker

Alle børnene vittigheder med velkendte navne

Børn er sjove, overraskende, charmerende, impulsive og ikke mindst kreative. De er fantasifulde små størrelser, som blandt andet har lagt betegnelse til de velkendte ’alle børnene vitser’. Det klassiske handlingsforløb i disse søde og uskyldige vittigheder handler om et udvalgt navn, som kommer ud for en sjov eller skør situation, og hvor navn og situation rimer på hinanden. Det er sjove ordbilleder, som kan bruges af alle og vil smitte med grin i masser af sammenhænge. Har du brug for at skabe et godt grin, kan du her hos Vitser-Jokes.dk finde mange sjove udgaver af de populære Alle Børnene jokes.
På trods af at der benyttes konkrete børne- og voksennavne i Alle Børnene jokes er både indhold og tematik upersonlig og uskyldig. Hele intentionen med disse vittigheder er at lave spas med rim og med sproglige finurligheder og kreativitet, så der laves sjove og underholdende situationer. De populære jokes kan bruges af både ung som gammel og kan henvende sig til personer fra alle aldersgrupper fra børn til voksne.
Der kan laves kærligt sjov med mange forskellige situationer, og hvor det egentlig bare handler om, at det udvalgt navn skal passe til en situation. Det personlige tvist som Alle Børnene jokes har, gør disse vittigheder ekstra nemme at huske på. I forvejen er vittighederne opbygget af to simple sætninger, som alle indledes med den velkendte sætning ”Alle børnene”.

Værdien af at bruge jokes med en velkendt struktur

Der er flere fordele ved at have en form for humor og vitser, der alle bygger på samme struktur. For det første gør det dem nemmere at huske, og derudover gør det det lettere at selv at lege med kreativiteten og humoren. Mange opfinder nemlig deres egne Alle Børnene jokes ud fra enten en fjollet situation eller ud fra et konkret navn.
Her kommer fordele ved Alle Børnene jokes, da de vil være kendte for mange mennesker. Denne velkendte form for humor er med til at afdramatisere de emner eller situationer, som den pågældende joke kan lave sjov med. Dette gør det nemmere, at lave sjov med personlige temaer. Alle Børnene jokes er upersonlige, og der laves ikke sjov på bekostninger af personer med bestemte navne.
Det er blot en vittighed, hvor en situation tilfældigvis rimer på et bestemt navn. Med det store udvalg af Alle Børnene vittigheder er der mulighed for at finde en udgave, som kan lave sjov med enten en person du kender med det pågældende navn. Eller der kan laves sjov med en bestemt situation, som du ved, et andet menneske vil finde underholdende.

Den uskyldige humor med de mange muligheder

Den velkendte struktur, det personlige tvist og de skøre situationer er alle elementer, som kan vække genklang, smil og grin hos mange mennesker.
Du kan bruge det som åbningsreplik til en tale, som stemningsspreder på en grå og almindelig hverdag eller som et skørt indfald til en fest. Mulighederne er mange. Og der er stor sandsynlighed for, at den person, som du giver joken, selv kan give én tilbage, da der netop findes masser af variationer og udgaver af disse vittigheder.
Den uskyldige humor findes i form af vittighedens ordleg, som er den, der er i fokus. Mange gange kan selve den fjollede eller platte kobling mellem situation og navn være det stemningsskabende element og det, der får folk til at trække på smilebåndet. Disse jokes er bygget op omkring kreativitet og underholdende rim. Derfor kan du også finde variationer, som bryder det velkendte mønster, og hvor der f.eks. er bygget videre på en eksisterende joke.

FØLG OS