Jokes om kvinder 👩 i 2024

hvad er ligheden mellem en kvinde og en mobiltelefon?

– når man lige har lært dem at kende kommer der en ny og bedre model.

Hvorfor gav gud mænd en penis?
– Så de i det mindste have én måde at få kvinder til at være stille.

Hvad er forskellen mellem en kvinde og en bog?
– En bog kan klappe i.

Hvorfor er der ikke så mange piger der gamer?
– Fordi internettet ikke er så godt i køkkenet.

“Jeg hader kvinder, fordi de altid ved, hvor tingene er.”

Hvad er lige heden mellem en kvinde og en hund?

– De er begge glade når de har en kæp i munden

Hvor lang tid tager det for en sort kvinde at ligge en lort?
– 9 måneder.

99% af kvinder lukker øjnene når de kysser.

– Det er nok derfor det er så svært at identificere voldtægtsforbrydere.

Hvorfor har kvinder orgasmer?
– Så de har endnu en undskyldning for at larme.

Hvad er ligheden mellem en kvinde og en kondom?
– De bruger begge mere tid i din pung

Hvorfor giver mænd altid deres jakker til deres damer, når de har det koldt?
– Har du prøvet at få et blowjob fra en kvinde med ryster med tænderne?

Hvad er forskellen mellem en kvinde og en dør?

– en dør kan klappe i

Platte vittigheder i mange udgaver

Platte vitser har muligvis et fjottet indhold med et ofte åbenlyst svar. Men effekterne af dem er til at få enhver til at både smile og grine. Det er netop det platte indhold, som gør, at denne form for humor kan fange enhver uanset alder og køn. Det er vittigheder, som skaber kontakt og får den anden person til at lege med på idéen om at bruge forestillingsevne og fantasi til at give et svar. Et svar, som gerne er plat og åbenlyst, og hvor der leges med ordbilleder. Når du har brug for at skabe god energi i hverdagen, kan du med fordel benytte dig af de mange muligheder omkring platte jokes her hos Vitser.Jokes.dk.

Der findes forskellige udgaver af platte jokes med svar, som kan få enhver stemning til at blive afslappet og god. Om du er til de lange eller korte udgaver, er op til dig. De bedste jokes skal matche vedkommende, som giver dem, og de skal i tema og indhold så vidt muligt passe ind i den sammenhæng, som de gives i.
Du finder f.eks. korte platte vittigheder, som er nemme at huske som følge af den enkle form. Derudover finder du lange platte vittigheder, som indeholder små sætninger opbygget som en dialog mellem to bestemte mennesker. .
Temaerne for vittighederne er nærmeste utallige, og du kan med sikkerhed finde en eller flere, som du kan bruge enten i hverdagen eller bruge til en festlig begivenhed. .
Humor er et oplagt redskab til at åbne for kontakten mellem mennesker, og i denne forbindelse har disse platte jokes et hav af anvendelsesmuligheder. .

Kønskamp med humor

Humor er det bedste ’våben’, når det kommer til på kærlig vis at give igen overfor mennesker, du holder af. Netop humor er en vigtig styrke at have og besidde i også svære situationer og kan få en anspændt stemning til at bløde op. .
Derfor ses det ofte, at mennesker i blandt andet professionelle sammenhæng bruger humor og platte jokes som et bevidst redskab til at skabe en god stemning. Platheder har et udramatisk indhold og har derfor ikke nogen stødende karakter. Kønskampen og kønsroller mellem mænd og kvinder er et klassisk eksempel på et område, hvor humor og platte jokes kan lette stemningen. .
Platte jokes om mænd kan f.eks. handle bestemte arbejdsformer eller typiske adfærdsmønstre, som kendetegner mænd generelt. Herimod kan platte jokes om kvinder handle om stereotype fordomme om kvinder, deres vaner eller typiske tænkemåder. Vittighederne er skabt ud fra generaliserede fordomme og vil med sikkerhed skabe reaktioner af den humoristiske slags.

Derfor er platte jokes en effektfuld form for humor

Alle kan forholde sig til platheder. Det er humor, som enhver kan forstå og se pointen i og det sjove med. Derfor har den platte humor effekt i langt de fleste sammenhænge, hvor mennesker mødes. Det kan være et særligt godt redskab til at få andre til at føle sig godt tilpas i dit selskab, da humor med selvironisk indhold har en afslappende virkning på omgivelserne. .
De udramatiske og uskyldige temaer har ikke noget personligt indhold men rammer gerne større grupper af mennesker eller persontyper. .
Det kan være en kær måde at lave sjov med bestemte arbejdsområder eller mennesketyper, og der kan med sikkerhed findes vittigheder, som kan give igen og ’ramme’ tilbage. Plathederne i disse jokes kommer blandt andet fra de ordspil, som skabes af ord og deres dobbeltbetydninger eller sammensætningen af flere ord. .
Danskerne er kendt for vores unikke form for humor, hvor vi gerne bringer velkendte temaer i spil. Derfor har den platte udgave en god effekt i mange sociale sammenhænge.

FØLG OS