Dårlige scorereplikker ❤️ i 2024

Du lugter… Vi burde tage et bad sammen.

Hvis du var vand og jeg var en and så ville jeg aldrig gå i land

Jeg håber du har forsikring, for i nat smadre jeg dit underliv!

Tror snart de beder dig om at forlade festen, du får andre piger til at se grimme ud.

Jeg har glemt mit telefonnummer!
– kan jeg låne dit?

Min mor tror jeg er bøsse, gider du hjælpe med at overbevise hende, at jeg ikke er?

Undskyld, men du har læbestift på tænderne.
– nu skal jeg jeg nok slikke det af for dig.

Er du solen?
– For du er så smuk, at du blænder mig

Din krop er 75% vand og jeg er tørstig.

Hjemme hos dig eller herretoilettet?

Er der egentlig nogen, der nogensinde har fortalt dig, at du har en god krop?
– Må jeg ikke prøve den?

Dine øjne er lige så blå som min vinduesrenser.

Smilet er den korte afstand mellem mennesker

På datingmarkedet handler det om effektivt at gøre et godt og hurtigt indtryk for at skabe en kontakt og ikke mindst chance for at skille dig ud fra mængden. Det kan virke selvmodsigende, at du kan få held med at bruge dårlige scorereplikker, når det kommer til at gøre et positivt indtryk. Men her handler det om de psykiske og mentale effekter ved det at bruge humor og bringe smilet frem hos et andet menneske. Har du brug for at få inspiration til at skabe en god kontakt til et andet menneske, finder du her hos Vitser-Jokes.dk en række charmerende bud, som med sikkerhed vil bringe smil frem.

Victor Borges berømte citat har ikke kun folkekær betydning men er tilmed videnskabeligt dokumenteret fra undersøgelser, der påviser en positiv sammenhæng mellem humor og en god kontakt mellem to mennesker. Betegnelsen ’dårlige scorereplikker’ dækker over kærlige vitser og charmerende ordlege med billedsprog, som vil være umulig ikke at smile af for den, som modtager vittigheden. Undersøgelser viser, at smil og glæde har en ubevidst virkning på os mennesker, som betyder, at vi i mødet med nye mennesker bedst husker dem, som vi forbinder med glæde. Det vil sige mennesker, som har frembragt smil.
Derfor er der al mulig grund til at benytte sig af muligheden for at bruge dårlige scorereplikker, når du ønsker at skille dig ud fra mængden, blive positiv husket og skabe smil hos en person, du ønsker at få kontakt til.
Dårlige scorereplikker har sit navn efter det ofte lidt platte eller søgte men dog kærlige indhold, hvor der leges med ord i relation til indirekte at fortælle, at man synes om et andet menneske. Der findes mange forskellige udgaver af denne form for humor. Der er replikker, som kan anvendes af de lidt vovede og direkte personligheder, og så er der replikker, som er mere kærlige og uskyldige. Dermed findes der replikker for enhver personlighed og type – og som kan passe til både afsender og modtager.

Dårlige scorereplikker face-to-face og på nettet

Udover at der findes masser af forskellige udgaver, som indholdsmæssigt kan fange opmærksomheden hos forskellige persontyper, findes der også masser af forskellige anvendelsesmuligheder for at bruge replikker til at score med.

Det kan selvfølgelig være i tale, hvor du kan bruge replikkerne face-to-face, men de kan ligeså vel anvendes digitalt. Meget kommunikation foregår i dag på nettet, og med de mange sociale medier der findes for dating, vil replikkerne være lige så oplagte at bruge på nettet som redskab til at fange opmærksomheden fra et andet menneske og indlede en kontakt til vedkommende. Dårlige scorereplikker på Tinder er blot ét af de mange steder på nettet, hvor det kan være oplagt at bruge en replik med et direkte men kærligt indhold. Selvom dårlige scorereplikker kan have et direkte indhold, er langt de fleste mennesker med på humoren om at bruge netop en joke eller vits som redskab til at indlede en kontakt. Replikkerne der er beregnet til at score med, har de bedste intentioner og bunder i en kærlig mening.

FØLG OS