Banke banke på jokes 🚪 i 2024

Banke banke på
Hvem der?
– Finn
Finn hvem?
– Finn selv ud af det

Banke banke på
Hvem der?
– Maja
Maja hvem?
– Maja-hee, Maja-whoo, Maja-ho, Maja-haha

Kender I den om Sara uden arme?
Banke banke på
Hvem der?
I hvert fald ikke Sara!

Banke banke på
Hvem der?
– Orla
Orla hvem?
– Orla single ladies, Orla single ladies!

Banke Banke På
Hvem Der?
And
And Hvem?
AND HIS NAME IS JOOOOHN CENA!!!

Banke banke på
Hvem der?
Luca, Freja og Lis
Luca, Freja og Lis hvem?
Luca ikk’ frys’ mig, Freja allerede Lis

Banke banke på
Hvem der?
– jaha
jaha hvem?
– jaha ik’ lavet penge, jaha lavet damer

Banke banke på
Hvem er det?
-Orla.
Orla hvem?
-Orla da vær, du kender mig godt!

Banke banke på
Hvem der?
– Daisy
Daisy hvem ?
– Daisy me rollin’, they hatin’

Banke banke på
Hvem der?
– Poul!
Poul hvem?
– Poul loftet sidder nissen…

Banke banke på
Hvem der?
– Shine
Shine hvem?
– Shine bright like a diamond

Banke banke på
Hvem der?
– Allah
Allah hvem
– Allah min veninder, Allah min veninder!

Humor med fantasi, sangtekst og charmerende ordlege

Vi kender dem alle sammen. Vittighederne hvor en person indleder med den klassiske ”banke banke på”-sætning og forventer at få et modspørgsmål fra den anden om, hvem det er, der banker på. Allerede inden vedkommende hører ledetråden til, hvem det er, der banker på, er der med sikkerhed allerede sat et smil på læberne. Banke banke på jokes findes i mange udgaver, hvoraf nogle vil være klassiske og genkendte, mens andre vil være nye og muligvis selvopfundne. Der leges med ord, navne og musik i disse jokes, og her hos Vitser-Jokes.dk finder du en masse forskellige udgaver, som der er garanti for at kunne sprede latter med.

Mange sangtekster bliver foreviget i banke banke på jokes i forbindelse med at lege med ord og deres udtale. Det er tit og ofte denne humoristiske tilgang til det danske sprog, som gør disse jokes særligt charmerende.
Banke banke på jokes er en unik form for humor, som adskiller sig fra de almindelige vittigheder, gåder og vitser og kan findes i masser af forskellige udgaver med forskelligt indhold. Netop det uskyldige indhold gør disse jokes særlig populære i mange sammenhænge og sammenkomster, hvor de fleste personer vil kende til strukturen for joken med at banke på og lukke op.
Mange mennesker kan måske have svært ved selv at finde på en vittighed eller udtænke en vits. Men ved at benytte sig af en ’skabelon’ som banke banke på jokes har, er det væsentlig nemmere at lade fantasien få frit løb og selv begynde at lege med ord. Derfor har mange personer selv ’opfundet’ deres egne udgaver af denne joke, og det er i høj grad med til at udvide repertoiret af denne humor.
Der er garanti for at skabe god stemning med disse jokes, da de indeholder alle de charmerende elementer, som kan vække smil og brede glæde. Både sangtekster, ordlege og ikke mindst underholdende fantasi er det væsentlige indhold, som kendetegner disse jokes, hvor der skal bankes på hos den anden.

Genkendelighed skaber samhørighed

Den velkendte struktur i banke banke på jokes er styrken for denne udgave af humor og vitser. Det har et velkendt og dermed genkendeligt indhold, som vækker genklang hos mange mennesker. Derved skaber det en genkendelighed og instinktiv, positiv reaktion, når en person indleder med at sige de klassiske åbningsord ”banke banke på”.
Det forventes, at modparten svarer med ”hvem der”. Dette er et indforstået manuskript for denne humor, og det gør disse jokes særlig anvendelig til at skabe en samhørighed mellem to mennesker.
”Det fælles tredje” er en betegnelse, som bruges i fagsprog omkring interaktionen mellem mennesker. Og det er et kernelement, når det kommer til at skabe en kontakt og en dialog mellem to mennesker. Det er ofte en ikke-materiel genstand, som både kan være en særlig kontaktform eller en fælles aktivitet, som de to mennesker deler opmærksomhed omkring. I denne sammenhæng vil banke banke på jokes være det fælles tredje, som er redskabet mellem to mennesker og deres kontakt eller relation. Joken kan derved oplagt fungere som en åbning til at komme i kontakt og føre en dialog med et andet menneske.

Banke banke på jokes med et personligt tvist

Når du bruger humor med et personligt tvist i forhold af navn er det en både kærlig og uskyldig måde at skabe lidt ekstra nærhed i din humor på.
Derudover er der god mulighed for at kunne lave kærlig sjov med en bestemt sangtekst i forhold til en person, som måske har et særligt forhold til netop denne sang, eller hvor sangteksten kan fortælle noget om den pågældende person.
I særdeleshed er banke banke på jokes en særlig lejlighedsjoke, som egner sig til at blive udvalgt og anvendt til særlige, udvalgte lejligheder. Om det er på en almindelig hverdag, hvor du ønsker at pifte stemningen op, eller om det er på tomandshånd for at bringe et smil frem hos den anden, er helt op til dig.

Den faste struktur er nøglen

Banke banke på. Hvem der? Og så er vi ellers i gang med et smil. De klassiske banke banke på jokes, hvor den velkendte og struktur deles af to personer, hvor den ene ønsker at sprede et godt grin. Den anden person er indforstået med, hvordan der skal svares på den berømte indledning ”banke banke på. ” Det er måske den helt fastlåste struktur og den store frihed til selv at skabe de bedste jokes med brug af fantasien, der er grunden til, at de populære bank bank på jokes er en sikker vinder, når stemningen skal løftes og der skal sendes et smil eller et grin afsted.

Skab dine egne banke banke på jokes

De helt klassiske banke banke på jokes findes i mange forskellige udgaver. Der er nogle helt velkendte, som de fleste har hørt, og så findes der et utal af kreative varianter, der benytter både rim, sang, rytme og ord til at færdiggøre joken. Det er nemt at finde på sin egen banke banke på joke, hvilket der er mange, som benytter sig af. Derfor bliver der hele tiden opfundet nye jokes, som bidrager til den i forvejen store mængde af banke banke på jokes. Her på siden finder du mange forskellige former for banke banke på jokes som blandt andet inkluderer frække banke banke på jokes. Den seneste tid er der kommet mange banke banke på jokes med corona som emne.

Det er altid en god ide at fortælle en banke banke på joke, og så kan du altid bruge disse sjove jokes på for eksempel din Tinder profil for at skabe opmærksomhed om dig og din profil og sørge for, at flere måske husker din profil og ser dit førstehåndsindtryk som sjovt, hvilket er en god vej til flere matches.

FØLG OS