Blondine Jokes 👱‍♀️ i 2024

Hvorfor var blondinen glad for, at samle et puzzlespil på 6 måneder?

– fordi der stod 2-4 år

En røver kommer ind i butikken og stjæler et TV. blondinen løber efter ham og råber, “Vent, du har glemt fjernbetjeningen!”

To blondiner faldt ned i et hul. Den ene Sagde, “Det er mørkt her nede, er det ikke?” Den anden svarede: “Jeg ved det ikke, jeg kan ikke se.

Blondine: “Hvad står IDK for?”

Brunette: “I don’t know.”

Blondine: “OMG, ingen ved det!”

En blondine, en rødhåret og en brunette var alle faret vild i ørkenen. De fandt så en lampe og gned den. En ånd dukkede op og gav dem hver ét ønske. Den rødhårede ønskede, at være derhjemme. Poof! Hun var tilbage hjemme. Brunette ønskede at være hjemme med sin familie. Poof! Hun var tilbage med sin familie. Den blondinen sagde så, “Awwww, jeg ønsker mine venner var her.”

Hvad Kalder man en blondine med en hjerne?

– Uddød

17 blondiner stod uden for en bar. En mand kom forbi og spurgte hvorfor de ikke gik ind, hvorefter blondinerne svare
– fordi vi har hørt at man skal være 18 for at komme ind.

En blondine blev træt af alle de blondine vittigheder der var, og farvede sit hår sort, og kørte en tur på landet. Hun kom forbi en bondegård, med en mark med får. Hun holdte ind og spurgte bondemanden:
-Hvis jeg kan gætte hvor mange får du har på marken, må jeg så godt få en af dem?
– Jow, det kan vi da godt sige. Sagde bonden
– 1 2 3……. 48! Svarede blondinen til sidst.
-Det var sørme rigtig, vælg du dig bare et får
Blondinen fandt det sødeste får på marken, og tog det med ind i bilen. Da hun var på vej hjem, sagde bonden:
-Du…… Hvis jeg kan gætte din rigtige hårfarve, må jeg så få min hund tilbage?

Hvad er forskellen på en myg og en blondine?

– Myggen stopper med at suge når man klapper den.

En fyr kørte i en bil med en blondine. Han spurgte om hun gad kigge ud af vinduet, for at se om blinklyset virkede. Hun stak hovedet ud og sagde: “Ja, Nej, Ja, Nej, Ja… ”

En blondine, en fed brunette og en tynd rødhåret finder et magisk spejl. Hvis du lyver til spejlet dør du. Den rødhårede siger: “Jeg er fed”, og dør. Den brunette siger: “Jeg ser tynd”, og dør. Den blonde siger, “Jeg tænker lige…” og dør.

Hvorfor har blondiner stiger med ude at købe ind?

– Fordi priserne er så høje!

Den dumme blondine

Klicheen ’blondiner er dumme’ lever i bedste velgående i dagens Danmark. Blondiner har i mange år haft ry for at være småt begavede, naive og løse på tråden. Den opfattelse har gennem tiden givet anledning til en masse hysterisk sjove blondine-vitser. Læs med her, hvis du trænger til latterkrampende underholdning. Det hele er naturligvis bare sjov og ballade! Mange af blondine-vittighederne er klassiske og kan for den lidt ældre generation bringe nostalgi til de kære halvfemsere. Du finder også nye, overraskende og geniale vendinger iblandt vores jokes.

Blondine-jokes baserer sig på noget så banalt som en hårfarve. Blondiner opfattes stereotypt som kønne og attraktive, men uden så meget mellem ørerne. Så snart snakken falder på mere seriøse og intellektuelle emner, står blondinen som regel af ifølge stereotypen. Bliver en opgave lidt for svær og udfordrende, løser blondinen den på sin egen måde. Typisk er det en måde, der afspejler hendes mangel på intelligens og ret perverse tankegang. Det er selvfølgelig ikke virkelighed, men udgangspunktet i mange af vores blondine-vittigheder!
Du finder mange forskellige slags blondine-jokes i kategorien her. Vi har nøje udvalgt en samling af de sjoveste blondine-jokes, som vi får tilsendt af jer. Her finder du både kvikke punchlines, spædende gåder med sjove svar og længere vitser. Der kan forekomme sort humor og ironi i vores vittigheder, der ofte går lige til grænsen.
Vores jokes egner sig perfekt som underholdende tidsfordriv, når du keder dig derhjemme. De er også oplagte som overspringshandling fra studiet eller arbejdet. Og så er de fantastiske til at få et selskab til at grine højt. Med et glimt i øjet kan du endda prøve en af dem af som scorereplik.

Geniale generaliseringer over blondiner

Marilyn Monroe er et eksempel på en berømt kvinde, der er blevet associeret med stereotypen om en dum blondine. Ikke, fordi hun reelt var dum, men fordi hun udseendemæssigt levede op til den klichéprægede forestilling om blondinen. Marilyn Monroe havde nemlig en blændende skønhed med erotiske kvindelige former og det blonde hår som et af sine kendetegn. Et sandt sexsymbol i sin tid. Marilyn Monroe var med til at stemple blondinen som dum med sin rolle i filmen ”Gentleman Prefer Blondes”.
Vores blondine-jokes handler om blondiner generelt snarere end at udstille enkelte mænd og kvinder, der er blevet opfattet som blondinedumme. De geniale generaliseringer i kategorien her er med til at gøre den til en af vores største og mest populære kategorier. Sidder du med en sjov vittighed i ærmet om blonde kvinder og mænd, som du ikke har kunnet finde her på siden? Send den til os, så vi kan dele den med resten af fællesskabet herinde!
Hvis du elsker blondine-jokes lige så højt som os, kan vi varmt anbefale dig at gå på opdagelse i vores samling af blondine-jokes. Vi ønsker dig stor fornøjelse og gode grin!

FØLG OS