Århusianer jokes i 2024

Hvorfor tager århusianeren en bombe med i tivoli?
-For at springe køen over

Hvorfor stiller århusianerne altid mælken ud på badeværelset?
– Fordi at den ikke kan holde sig

Hvorfor tager århusianerne altid en bildør med ud i ørkenen

– Fordi at hvis det bliver for varmt, kan de bare rulle ned for vinduet

Hvorfor står århusianer op når de skal sove?

– Så er det nemmere at falde i søvn!

hvad kalder man en århusianer med spredte baller?

et cykelstativ!

Hvordan får man en en-armet århusianer ned fra en flagstang?

– Man vinker til ham.

Hvorfor åbner århusianerne altid mælken når de kommer ind i supermarkedet?
-Fordi der står ‘åben her’ i toppen.

Hvorfor lister århusianerne forbi apoteket?

– For ikke at vække sovepillerne!

Hvorfor tager århusianeren 2 bildøre med ud i ørkenen?

– For at lave gennemtræk

hvorfor begarver man altid århusianer med røven opad?
– Så kan man bruge røvhullet som cykelstativ

Ved du hvorfor århusianere tager sandpapir med ud i ørkenen?

– Fordi så kan de bruge det som kort.

Hvad står der på det øverste trin på stigerne i Århus?

– Stop!

Drillerier om dumdristige jyder

Her finder du masser af lattervækkende drillerier om folk fra ”verdens mindste storby” – århusianerne! Århusianerne er fladpandede, sløve og uduelige. Sådan lyder en af klicheerne i hvert fald. Gennem mange år har der levet vittigheder, som omtaler århusianerne som småt begavede og langsomme. Mange af dem og nye til kan du finde lige her! Vittighederne har stor underholdningsværdi og skal naturligvis ikke tages alvorligt eller som noget der skal støde nogen.
Århusianer-vitserne i kategorien her baserer sig på en stereotyp opfattelse af århusfolket. Klichéen lyder på, at århusianerne er langsomme og sløve provinsboere. Århusianerne opfattes også som snæversynede bonderøve med mangel på intelligens. Byen Århus bliver klichépræget fremstillet som en forstad til den store verden – en jysk ’wannabe storby’. Også den århusianske dialekt er i tidens løb blevet gjort grin med i mange vitser.
I kategorien her finder du forskellige typer Århusianer-jokes. Mange af vittighederne er klassiske gåder med et kort spørgsmål og en kort sjov forklaring. Gåderne er super underholdende og perfekte at stille i et uhøjtideligt selskab. Det kan være til familiefødselsdagen eller i andre festlige omgivelser.
Du finder også direkte effektfulde pointer sat op som punchlines her. Vores punchlines kan uden tvivl få din omgangskreds til at slå sig på lårene af grin – prøv dem af! Alle slags århusianer-jokes på vores hjemmeside kan naturligvis også fint læses for sig selv. De kan hurtigt lysne en grå og kedelig hverdag en smule op!
Vi har gjort os umage for at samle en liste af de Århusianer-jokes, som vi forventer hitter allermest hos alle jer. Vittighederne er generaliseringer over træk ved århusianerne. De er tydelige overdrivelser, og de går ofte lige til grænsen. Men husk, at det hele er ment i sjov og ikke skal forstås nedladende eller ondskabsfuldt.

Kun sjov og ballade

Aarhus er en af Nordens ældste byer med historie helt tilbage til vikingernes tid. Men i dag kan byen også siges at være en af de yngste, for gennemsnitsalderen er lav. Der er masser af unge studerende i Århus, og det vidner jo om, at århusianerne selvfølgelig ikke er så dumme som klicheen lyder på. Det hele er blot spas.
Århusianer-jokes var meget udbredte i 70’erne. På det tidspunkt var der i TV-Byen i København nedskæringer, og samtidig blev der oprettet en Provinsafdeling i Aarhus. Det fik københavnerne til at begynde med at drille århusianerne. Desværre er mange af de fantastisk sjove og drilske Århusianer-vittigheder ebbet ud igen. Vi vil gerne her skabe et rum for dem, så de kan blive husket. Her på siden finder du også unikke og nye opfindsomme vitser, som vi lægger op med jævne mellemrum.
Vi håber, at I århusianere derude er med på lidt sjov her på siden. Forhåbentlig er I klar på lidt selvironi og har måske endda selv lyst til at smide en Århusianer-joke herind. Vi får tilsendt mange Århusianer-jokes og lægger dem op løbende. Du kan altså med fordel besøge kategorien her igen og igen. Rigtig god fornøjelse!

FØLG OS