Opløft humøret med disse 3 råd

Forfatter: Publiceret: Feb 26,2021

vitser jokes.dk Oploft humoret med disse 3 rad

Sponsoreret af Lead Supply

Går du og er lidt smådeprimeret her i vinterhalvåret, hvor kulde, regn og mørke er dominerende på vejrudsigten? Så er du helt sikkert ikke den eneste! Og som om at det kedelige vejr ikke skulle være nok, er der lige nu også en pandemi, der hærger over hele verden, og som har medført begrænsninger i vores alles hverdag. Vi kan ikke længere lave de samme sjove ting, være sammen med venner eller shoppe os til det gode humør. Men tag det helt roligt! Du kan læse med her og få 3 gode råd til, hvordan du kan komme i bare lidt bedre humør i en ellers så kedelig tid!

 

1. Smil

Det er sundt at smile, og faktisk udløser det dopamin, hvis man smiler, selvom der ikke måtte være noget at smile af. Som regel er et smil en naturlig reaktion på, når vi synes noget er sjovt, men faktisk kan hjernen manipuleres. Når man smiler, selvom man ikke er glad, aktiveres nemlig den del af hjernen, der mærker glæde. Så prøv at træk på smilebåndet et par gange om dagen. Det giver en god energi!

 

2. Bevæg dig

Du kan hurtigt få nok af dig selv, når du dag ud og dag ind sidder derhjemme i sofaen og kigger ud ad vinduet på regnen, der bare siler ned. Derfor er det en god idé at komme ud og bevæge dig og få noget frisk luft til hjernen. Det kan både være i form af en gå-, løbe eller cykeltur eller måske noget helt fjerde. Når man bevæger sig frigiver kroppen en masse gode hormoner, som er sunde for din lykke. Og desuden er motion også bare generelt sundt for dit helbred, som igen har stor betydning for dit humør. Så trods det kedelige vejr, og optimér dit humør!

 

3. Penge på kontoen

Det siges, at penge ikke kan gøre et menneske lykkeligt, men er det nu helt rigtigt? I hvert fald kan du leve og være mere i nuet, hvis du ikke hele tiden skal gå og kigge på de røde tal, der er at finde på kontoen. Derfor kan du med fordel anskaffe dig et job for at få lidt penge på bogen. Det kan også være at du kan omlægge din økonomi og spare penge på den måde. Derfor kan en god løsning være at tage et kig på din lån, og om du evt. kan optimere sammensætningen og måske derved få visse fordele ved samlelån. Der findes mange gode vejledninger og råd til, hvordan du på god vis kan optimere din økonomi ved at kigge på dine lån.

FØLG OS