En hjemmelavet keramik skål? Ja tak?

Forfatter: Publiceret: Apr 13,2022

Det er de seneste par år blevet populært at udvikle sine kreative evner, og det gælder både med det at lære at strikke, male, flette, brodere og sidst men ikke mindst at lave keramik. Ventelisterne på keramikværkstederne rundt om i Danmark bliver længere og længere. 

 

Og vi forstår godt at det er blevet populært. Du kan helt selv lave dine unikke keramik kopper, tallerkener og måske endda en keramik skål. Disse ting er brugskunst, og du kan derfor beholde din ting, og bruge dem, når du er færdig med eksempelvis din keramik skål.

 

I København findes der blandt andet et kreativt værksted, som huser 4 forskellige værksteder og kunstneriske discipliner under ét tag, herunder keramikværksted. Navnet er The Fiddlery. Du kan her både dreje og modellere din egen keramik skål

 

Hos The Fiddlery kan du blive medlem og have fuld adgang til de 4 værksteder og udfolde dig kreativt, når du end har lyst og tid. Der er både adgang til kurser, temaforløb og kunsthåndværkere, som hjælper dig mens du sidder med din keramik. Så her kan alle være med, og du behøver ikke have de store kunstneriske evner.

 

Lav din egen keramik skål – unika keramik

Der er vel ikke noget som et hjemmelavet objekt. Det er både den perfekte gaveide til ham, hende og alle derimellem. Det er de fleste, som vil blive glad for en hjemmelavet keramik skål, hvor du kan dekorere den helt efter vedkommendes ønsker. 

 

Der er derfor også et hav af muligheder med keramik, da det faktisk kun er fantasien der sætter grænser. Du kan modellere din keramik skål, så den bliver skæv, unik og orignal i formen, men du kan også dreje en symmetrisk, og stadig original, skål. 

 

Du er i det mindste sikret, at der ingen andre i verden, som har denne skål, uanset om du selv beholder den eller giver den videre i gave til et bryllup, fødselsdag, studentergave og meget mere. Perfekt gave til det meste.

 

Det gode og sjove ved keramik er netop at man ikke altid behøver at forme en keramik skål, men at man kan lade sig gribe af udviklingen undervejs og se om det bliver til en tallerken, en stor kop, eller at du må skrotte det hele og starte forfra. Det er et levende mateiale, som kræver kærlighed, ro og tålmodighed. 

 

Hos The Fiddlery kan du, hvis du bliver træt af at udforme en keramik skål, hoppe ned i eksempelvis smykkeværkstedet, og lave din egen halskæde, armbånd eller anden smuk perle dekoration. Selvsamme gælder, hvis du fristes til at kigge ned forbi strikkeværkstedet og gå igang med at skabe dine egen sweater eller klud. Mange muligheder samlet ét sted.

FØLG OS