10 jokes til at bryde isen på første date

Forfatter: Publiceret: Mar 02,2020

Er dating besværligt for dig? Tag lidt kontrol på forhånd ved at huske et par af de 15 dating-vittigheder nedenfor, der garanteret bryder isen på den første date. Fordi alle ved, at latter er den bedste medicin og humor kan hjælpe med at bringe folk sammen og skabe forbindelser, hvor der måske ikke har været en før. Brug en af disse jokes til din første date, og du griner hele vejen til en anden date! Og selvom der måske ikke bliver en anden date, vil du stadig grine, og afvisning vil ikke være så forfærdelig…

1. En god måde at lære din date at kende er at spørge om deres første kæledyr, favoritfilm og mors pigenavn, derefter logge ind og læse alle deres e-mails.

2. Dating er som at skubbe din bakke i et cafeteria. Intet ser godt ud, men du ved, at du skal vælge noget, inden du når kassen.
3. Ven: “Mit råd til din date er, få hende til at tro, at du har rejst meget, pigerne elsker det!”
Mig: ”Gæt, hvor mange busser det tog mig at køre herhen”.

4. Intelligens er den første ting, jeg leder efter hos kvinder … Fordi hvis de ikke har det, har jeg muligvis bare en chance!

5. Jeg ser på naturen, fordi jeg synes, at dyrene er smartere end vi er. Dyr parrer; mennesker dater. Der er ingen dates i dyreriget. Ingen middag, ingen film – bare lige en hurtig sniff, “Okay, lad os gøre det.”

ddd

6. [første dato] Hende: “Jeg elsker din parfume, hvad er det?” Mig: ”Desperation.”

7. Mig: ”Til jul vil jeg have en enhjørning.
Julemanden: “Vær realistisk …”
Mig: “Okay, jeg vil have en kæreste.”
Julemanden: “Hvilken farve enhjørning vil du have?”

8. Den hemmelige alkoholiker vittighed: den bedste del af speed-dating er at have 8-10 nye fyre at drikke med, og ingen af dem holder styr på, hvor mange drinks du har haft.

9. Jeg kan ikke fatte, hvor praktisk online dating er. Nu kan min drøm om at finde kærlighed knuses mere effektivt og i privatlivets fred i mit eget hjem…
10. Tinder joken: Jeg swipede ved et uheld venstre, og nu er min soulmate væk for evigt.

FØLG OS