Jøde jokes ✡️ i 2024

Du må ikke være racistisk, vær ligesom Mario. Han er en italiensk blikkenslager, der blev lavet af japanere, taler engelsk, ligner en mexicaner, hopper som en sort mand, og griber mønter som en Jøde!

Hvad er forskellen mellem en jøde og en pizza?

– En pizza skriger ikke når du putter den i ovenen

Hvad hed den meste kendte jødiske kok?
– Hitler

Hvorfor har jøder så store næser?

– Fordi luft er gratis

Hvad var den hurtigste transportmiddel under 2. Verdenskrig?

– En jøde på cykel gennem Tyskland

Alle børnenes bedsteforældre døde af alderdom, undtagen jøden Mads, hans døde af gas.

Hvad hed jødernes dronning under 2 verdenskrig?

– Askepot

Hvorfor ser jøder pornofilm baglæns?

– De kommer af, at se luderen betale pengene tilbage til kunden

Hvordan får du 1000 jøder ind i en telefonbox?
– Fortæl dem at der ligger en 5’er der inde.

Hvordan får du dem så ud igen?
– Fortæl dem det er et gas kammer

Hvordan får man en jødisk piges nummer?

– Man ruller hendes ærme op.

Hvad kalder man en flyvende jøde?

– Røg.

hvad er forskellen på Jesus og et maleri?

– Maleriet er kun hængt op på et søm

Jokes fortælles for at skabe glæde og grin

Når man fortæller en provokerende joke, så gør man det ofte i den bedste mening. Man vil gerne skabe noget glæde, og man vil gerne høre andres milde latter. En joke fortælles derfor i en god mening, når man forsøger at være morsom. Dog er det ikke altid, at en vittighed har den ønskede effekt – især ikke hvis den tager fat på et af de mest omdiskuterede emner i vores tid. Religion. Og det er faktisk lige meget, hvilken religion der er tale om, og derfor er jøde jokes bestemt ikke nogen undtagelse. Mange holder sig derfor fra disse jokes – men ikke her på siden, for vi ser det gode i alle typer af jokes, men vi understreger også, at de ikke bør bruges i anden sammenhæng end sjov og spas.

Ikke desto mindre er det ikke alle, der kan forholde sig til sådanne jokes. Hvorfor de ofte kan føre til yderligere debat. Folk kommer op at skændes om det indhold, som vittigheden berørte, og på den måde er en joke faktisk med til at skabe flere stridigheder, end at den sørger for, at der skabes en god stemning mellem folk.

Jøde jokes kan føre til foragt – overvej hvor du bruger dem

Man skal derfor gøre sig nogle grundige overvejelser, før man fortæller jøde vitser, især hvis man befinder sig i et offentligt forum, hvor der sidder nogle iblandt, der kan blive enten for provokerede af det sagte eller endda vil føle sig stødte over det. Sjove jøde jokes skal derfor ligesom andre jokes, der kan betragtes som værende grænseoverskridende i nogle situationer, holdes til fx vennegruppen.

De sjove jøde jokes burde føre til latter og pinligheder

Her på siden findes der dog en lang række forskellige grove jøde jokes. Og de er her ikke for at støde folk. Faktisk kan de i højere grad være med til at give den modsatte effekt, idet de kan bringe noget latter og noget sjov ud af noget, som der oftest kun maner til utilfredshed og bagtanker.

Jøde vittigheder kan være en hjælpende hånd i den rigtige retning

På den måde kan jøde vittigheder være med til at skabe noget eftertanke til et emne, som der ofte bliver betragtet som værende et tabu at tale om. Og derfor er det bestemt heller ikke noget, som der bør gøres grin med. Dog kan jøde vitser i mange tilfælde være en hjælpende hånd for de, som har svært ved at udtrykke sig anderledes.

Vi skal kunne grine af os selv og hinanden og derfor også af grove jøde jokes

Og hvorfor skal vi alle være så seriøse hele tiden? V lever i en tid, hvor det burde være muligt at grine kærligt af både hinanden og sig selv uden at det føre til stridigheder. Vi burde kunne fjerne vores ego og bare have det sjovt. Og vi burde kunne forstå, at latter er den bedste ting, som der findes her i livet. Så hvorfor ikke grine af nogle af de besværligheder, som præger det. Derfor kan vi godt tillade os at grine af grove jøde jokes.

FØLG OS