Spred grin gennem livet til det sidste øjeblik

Forfatter: Publiceret: Apr 11,2022

joe hepburn qr7rfIthbvc unsplash 1

Dette indhold er sponsoreret

 

Når hverdagen flyver afsted, har de færreste tid til at tænke på enden på det hele. Men én ting i livet er ens for alle, og det er, at det slutter med døden. Med døden kommer sorgen hos de efterladte, og desværre ender det for nogen også med store familiekriser på grund af manglende informationer om, hvordan en eventuel arv skal fordeles. Det kan heldigvis forebygges ved at skrive et testamente.

Sikr dig dine sidste ord

Man ved aldrig, hvordan eller hvornår det kommer til at ske, og det kan derfor være rart at vide, hvad ens kære vil blive efterladt med samt at man får sendt de ord afsted, man gerne vil have sagt. Er man lidt af en spasmager, kan man eventuelt inkludere en joke i testamentet, så man sender lidt varme og kærlighed til de efterladte i en tid, der oftest er meget svær. Selvfølgelig er der også nogle praktiske ting, der er gode at få afklaret i testamentet, så man kan undgå unødvendige konflikter hos de efterladte. 

Spred glæde gennem livet

Det er ikke kun i slutningen af livet, der skal spredes jokes og varmende ord. Der er ingen som dén person, der bare spreder glæde og smil gennem livet så let som ingenting. Det er ikke for alle, at det kommer lige naturligt, men det behøver ikke at stoppe dig. Det vigtigste er, at du viser kærlighed til dem, du har kær. Dit kærlighedssprog er ikke det afgørende. Det kan dog være en god idé at få sagt tingene – eller i det mindste skrive dem i et lille brev – til folk engang imellem, så de ved, at de er værdsat. Der er ingen grund til at holde igen med kærligheden.

Få også sagt de svære ting

Det kan lyde paradoksalt, men at tale om de svære ting bidrager også til glæde. Når man får luftet sine tanker, følelser og frustrationer med de personer, de involverer, kan man få talt ud om tingene og eventuelt få rettet op på dem. På den måde vokser relationen, fordi man sammen udvikler relationen, man har, og samtidig bliver man selv lettet fra frustrationer og negative følelser, så der i stedet bliver plads til positive tanker og følelser. Det er dog vigtigt at huske at holde bolden på egen banehalvdel og at gribe det an på en venlig og kærlig måde, så modtageren også har en chance for at snakke med.

FØLG OS