5 Sjove ideer til fars dag

Forfatter: Publiceret: Oct 29,2018

5 Sjove ideer til fars dag

Står du og mangler lidt gode idéer til hvordan du skal fejre din far på fars dag, så har vi her lavet en liste med nogle af de bedste aktiviteter i kan lave sammen. Du kan selvfølgelig købe ham en lille gave, men vil du gerne bruge noget kvalitetstid med din far, så tjek disse idéer.

 

Tag ud og spil golf – Er din far vild med at spille golf, så tag ud sammen og brug en dag på golfbanen, her kan i tage den stille og roligt og få snakket en masse samtidig med i ser hver der er bedst på dagen. I kan eventuelt spille om at taberen giver en frokost senere på dagen. Det kan også være at du er vild med at spille golf, men din far aldrig har spillet før, så inviter ham med ud og se om det ikke var en sport for ham.

 

Tag ud på havet og fiske – Er der noget bedre end at komme lidt væk fra storbyens larm, ud på havet og få lidt vind i ansigtet. Herude kan i slappe af og forhåbentligt fange lidt fisk. Hvis i gjorde dette meget da du var mindre, så vil din far helt sikkert elske at komme lidt ud med dig igen og fiske. Det er altid dejlig at få genopfrisket nogle gamle minder og noget alenetid med dig er noget din far vil elske.

 

Tag en tur på mountainbiken – Har din far en mountainbike hjemme i skuret som han aldrig får brugt, men som han var overbevist om dengang han købte den? Så sig til ham at han pakke cykelskoene og møde dig ude i skoven, her kan i tage en lang tur og teste hinandens færdigheder på jernhesten.

 

Inviter ham på gourmet – Hvis der er noget alle mænd elsker så er det at komme ud med deres børn og tilbringe noget kvalitetstid sammen over noget lækker mad. Bestil bord på et godt sted i god tid og sørg for at din far får den bedste bøf og et godt glas vin, der skal ikke mangle noget.

 

Tag til ølsmagning – De fleste mænd elsker god øl. Med en dag til ølsmagning, starter i med at blive vist rundt og få fortalt om hvordan der bliver produceret. Bagefter rundvisningen vil i få mulighed for at smage på et par forskellige øl. Nogle steder er der en bar hvor man kan få lov til at købe yderligere drikkevarer og blive siddende efter.

 

Det var vores bud på gode aktiviteter og oplevelser man kan lave på fars dag. Hvis du mangler en god lille gave, så besøg Gavespot.dk, her kan du finde alverdens gaveidéer til fædre.

FØLG OS